Kronprinsessan Victoria är gravid, det verkar som detta är en bra mycket större nyhet än att folk svälter till döds, eller att svenskar blir hemlösa. Tänk att en så förlegad sak som kungahuset fortfarande finns kvar i det demokratiska Sverige.

Det jag reagerar mest på är om kronprinsessans barn inte får vara barn. Se till att barnet slipper bli en mediesymbol för det förlegade Sverige. Det är inte rätt att man som barn föds in i en roll/yrkestitel. Läser på SvD att de tror att det redan finns en medie-strategi för barnet. Vad hände med tanken om ett fritt Sverige där alla ska ha samma möjligheter att få utvecklas?

Nu hoppas jag i och för sig att Victoria är så pass smart att hon aldrig tillträder tronen, att nuvarande kung blir den sista för Sverige. Det skulle uppfylla kungens önskan om en ”lugn, rofylld och harmonisk period” för kronprinsessan.

Media: SvD , DN , AB , Expressen
Bloggar: Kommunisternas blogg , Kulturbloggen , En chefspappas vardag , Högbergs tankar , Jinge

Tags: , ,

1 kommentar on Låt barnet vara barn!

  1. [...] Nato, USA, Politik, EU, Libyen ab1 dn svd1 ex1 svt ekot Läs oxo: altruist, annarkia, sputchi, lasse, varghjärta, 1, k&å, 1, 2, [...]

Kommentera